«Έφυγαν» ήδη 5.000 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με την Τσεχία

«Έφυγαν» ήδη 5.000 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με την Τσεχία

Πολύ καλά προχωράει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ συνεχίζει την προετοιμασία της για τους προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Eurobasket 2025, κόντρα σε Τσεχία (23/2) και Ολλανδία (26/2).

Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος αγκαλιάζει και πάλι την «γαλανόλευκη», στη νέα προσπάθεια που κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ, ήδη έχουν διατεθεί 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στους Τσέχους (21:00), που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτοί θα πάρουν την περιουσία της – Το «φιλέτο» στην Ακρόπολη και η κληρονομιά

Η προπώληση συνεχίζεται ηλεκτρονικά, τα εισιτήρια τιμώνται από 10 ως 200 ευρώ, ενώ είναι ορατά το ενδεχόμενο ενός sold-out, αν κρίνουμε από τον ρυθμό που προχωράει η προπώληση. Άλλωστε τόσο η παρουσία του Kill Bill στον ελληνικό πάγκο, όσο και η συμμετοχή παικτών Ευρωλίγκας, καθιστά πολύ ελκυστικό το παιχνίδι για το κοινό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών έκανε την πρώτη της προπόνηση στο ΣΕΦ, εκεί όπου για μια ακόμη φορά θα έχει , όπως όλα δείχνουν την θερμή συμπαράσταση και των φιλάθλων! Τα πρώτα 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Τσεχία έχουν ήδη διατεθεί και η προπώληση συνεχίζεται!

Η επίσημη αγαπημένη κάνει το πρώτο της βήμα προς το Ευρωμπάσκετ απέναντι στην Τσεχία την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τον Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου της. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Χάγη, όπου θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία (26/2) με το πρώτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025 να κλείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ