Mε Σατοράνσκι η 12αδα της Τσεχίας κόντρα στην Ελλάδα

Mε Σατοράνσκι η 12αδα της Τσεχίας κόντρα στην Ελλάδα

Η δωδεκάδα της Τσεχίας για τον αγώνα με την Εθνική ομάδα μπάσκετ για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

H Tσεχία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (23/2,21:00), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Εurobasket 2025.

Διαβάστε επίσης: Προς Sold Out το ΣΕΦ για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία

Στην 12άδα των Τσέχων για το ματς με την γαλανόλευκη, συμπεριλήφθηκε ο Τόμας Σατοράνσκι ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη της εθνικής του ομάδας. Υπενθυμίζεται πως εκτός κλήσεων έμεινε ο Γιαν Βέσελι λόγω ενοχλήσεων, ενώ στην Ελλάδα δεν ταξίδεψαν οι Μάρτιν Σβόμποντα και Πάτρικ Σαμούρα. Ακόμα  «κόπηκαν» από την 14άδα που ταξίδεψε στην Αθήνα οι Ρίχαρντ Μπάλιντ και Ματέι Σβόμποντα.

Ο Ισπανός προπονητής των Τσέχων, Ντιέγκο Οκάμπο, έχει επιλέξει στην 12αδα για την αυριανή αναμέτρηση να βρίσκονται οι: Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα), Οντρέι Σέναλ (Νίμπουρκ), Γιάρομιρ Μπόχατσικ (Νίμπουρκ), Βόιτσεχ Χρούμπαν (Σολέ), Ντέιβιντ Γέλινεκ (Μούρθια), Τόμας Κίζλινκ (Ανβίλ), Βόιτσεχ Σίκορα (Πίσεκ), Οντρέι Μπάλβιν (Προμετέι), Ντέιβιντ Μπομ (Μπούργος), Λούμπος Κόβαρ (Νίμπουρκ), Μάρτιν Κριζ (Νίμπουρκ), Μάρτιν Πέτερκα (Μπράουνσβαϊγκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ