Εθνική Ελλάδας: Με Παπανικολάου η 12αδα για Τσεχία

Εθνική Ελλάδας: Με Παπανικολάου η 12αδα για Τσεχία

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τους 12 παίκτες του για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Την πρώτη του 12αδα ως προπονητής της εθνικής μας ομάδας επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Kill Bill διάλεξε τους 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη «γαλανόλευκη» στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, κόντρα στην Τσεχία στο ΣΕΦ (23/02, 21:00) μέσα στους οποίους βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου που ακολούθησε θεραπεία την Πέμπτη (22/02) λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη πρόκριση ο Άγιαξ στο 114′ – Πέρασαν Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σερβέτ

Όσον αφορά τους παίκτες που «κόπηκαν» από την αναμέτρηση, αυτοί είναι οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Οι τέσσερις παίκτες θα παραμείνουν πάντως στην ομάδα, καθώς παραμένει ανοιχτή η συμμετοχή τους στο επόμενο ματς, τη Δευτέρα (26/2) στη Χάγη κόντρα στην Ολλανδία. Θυμίζουμε, επίσης, πως από την αποστολή έχει αποχωρήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα.

Αναλυτικά η 12άδα της Ελλάδας:

Ελλάδα (Σπανούλης): Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ