Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά κάπως βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε»

Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά κάπως βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αγχωτική νίκη της Τουρκίας επί της Ισλανδίας, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά.

Η Τουρκία τα… χρειάστηκε στην αναμέτρηση με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025, παίρνοντας τη νίκη με 76-75 χάρη σε buzzer beater του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν άσχημα και πως είναι εκείνος υπεύθυνος, ενώ επισήμανε ότι η τύχη ήταν με το μέρος του.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Φυσικά δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ήμασταν μπροστά σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά κάναμε απίστευτα λάθη, ειδικά στα τελευταία τρία λεπτά. Δώσαμε στην Ισλανδία την ευκαιρία να σκοράρει γρήγορους πόντους σε 5-10 δευτερόλεπτα, οπότε χάσαμε τον έλεγχο.

Το μπάσκετ είναι τέτοιο παιχνίδι, κάποιες φορές παίζεις πολύ καλά και χάνεις. Κάποιες φορές παίζεις πολύ άσχημα, αλλά με τη βοήθεια της τύχης κερδίζεις. Η τύχη ήταν με το μέρος μας σήμερα, η σημασία της νίκης ήταν σπουδαία για εμάς. Δεν παίξαμε καλά, αλλά κάπως βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε».

Για την τελευταία φάση: «Φυσικά, μη λέτε ότι κερδίσαμε το παιχνίδι σήμερα λόγω του συστήματος που σχεδίασε ο Αταμάν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ως προπονητής, είμαι υπεύθυνος για το σημερινό κακό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ