Αταμάν: «Στα πλάνα μας ένας παίκτης από Ευρώπη ή NBA που θα μας ανεβάσει επίπεδο»

Αταμάν: «Στα πλάνα μας ένας παίκτης από Ευρώπη ή NBA που θα μας ανεβάσει επίπεδο»

Τι ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν για τα πλάνα που έχει.

Η Τουρκία προετοιμάζεται για την κόντρα της με την Ιταλία στο πλαίσιο των προκριματικών για το επικείμενο Eurobasket. O Eργκίν Αταμάν περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και αν αυτός θα λογίζεται ως ξένος ή ως Τούρκος.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε σε δηλώσεις του πως παραμένει ανοιχτό η ομάδα να προχωρήσει στην προσθήκη κάποιου ξένου από την Ευρώπη ή από το ΝΒΑ για να βοηθήσει. Θυμίζουμε πως οι δύο νατουραλιζέ της Τουρκίας, Σκότι Γουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν, είδαν τα διαβατήριά τους να ακυρώνονται έπειτα από πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς έχει βελτιωθεί πολύ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια και ειδικότερα φέτος, έχει βελτιώσει την απόδοσή του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Παίζει στην Τουρκία για πολλά χρόνια.

Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπιμπέροβιτς ως Τούρκο παίκτη και όχι σαν ξένο, όπως στην περίπτωση του Ερτσάν Οσμάνι.

Ίσως μπορέσουμε να έχουμε ανοιχτή την πόρτα για έναν παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA που θα μπορέσει να ανεβάσει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Αυτό είναι επίσης μέσα στα πλάνα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ