Η FIBA… βάφτισε Κάρι τον απίθανο Τολιόπουλο: Εμφάνιση καριέρας από τον διεθνή γκαρντ (pics)

Η FIBA… βάφτισε Κάρι τον απίθανο Τολιόπουλο: Εμφάνιση καριέρας από τον διεθνή γκαρντ (pics)

Τα όσα έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος κόντρα στην Ολλανδία «ανάγκασαν» την FIBA να τον... βαπτίσει Στεφ Κάρι.

Ρεσιτάλ από τον Βασίλη Τολιόπουλο στην Ολλανδία, ρεσιτάλ και από την FIBA στα social media. Ο γκαρντ του Άρη έκανε πράγματα και θαύματα στη Χάγη και οδήγησε την Εθνική ομάδα στο 2Χ2, με την παγκόσμια ομοσπονδία να τον ντύνει Στεφ Κάρι σε ανάρτησή της.

Πρωταγωνιστής στη φωτογραφία και ο Βασίλης Σπανούλης που αποκαλύπτει το… άλλο πρόσωπο του Τολιόπουλου. Μία ανάρτηση που όπως είναι λογικό έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και σίγουρα αποτελεί παράσημο για τον Έλληνα άσο.

Διαβάστε επίσης:  Τα παιχνίδια του Conference άλλαξαν τις ώρες στην Euroleague: Αυτά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για Βίρτους και Παναθηναϊκό

Όσο για την εμφάνιση του Τολιόπουλου; Τελείωσε το ματς με 26 πόντους, (5/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 4/4 βολές), 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 27 στην αξιολόγηση. Στην κορυφαία του παρουσία με τα γαλανόλευκα και σε μία βραδιά που θα θυμάται για καιρό.

Όσα είπε ο Τολιόπουλος μετά το ματς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι τεράστια τιμή και να κερδίζεις με την Εθνική είναι κάτι που ονειρευόμουν από μικρός. Η άμυνα αλλαγών είναι κάτι που παίζουμε όλη τη χρονιά με την ομάδα μου και έχω συνηθίσει. Όταν παίζεις με την Εθνική ομάδα το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να θυσιάσεις το κορμί σου. Καταφέραμε να μειώσουμε στους επτά στο ημίχρονο, είπαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε, βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε μεγάλες άμυνες, μπήκαν τα σουτ και καταφέραμε να το γυρίσουμε.

Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά τα παιδιά είναι όλοι δυνατοί χαρακτήρες και το έδειξαν όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι τεράστια χαρά μου, είναι όνειρο ζωής να με καλεί ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική Ανδρών κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ κάθε φορά για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με την Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ