Χωρίς Παπαπέτρου η Εθνική

Χωρίς Παπαπέτρου η Εθνική

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα στους δύο εκτός έδρας αγώνες με Ισραήλ και Εσθονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση των 15 διεθνών, που είχε καλέσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ωστόσο μετά από συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή αποφάσισαν από κοινού να […]

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα στους δύο εκτός έδρας αγώνες με Ισραήλ και Εσθονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση των 15 διεθνών, που είχε καλέσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ωστόσο μετά από συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή αποφάσισαν από κοινού να μην πάρει μέρος σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

«Λείπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Παρουσιάστηκε κανονικά, είχαμε κάνει συζητήσεις. Από την στιγμή που δεν ήταν σωματικά και πνευματικά έτοιμος, αποφασίσαμε να μείνει εκτός και η αποστολή να έχει 14 άτομα», δήλωσε ο Σκουρτόπουλος, ο οποίος βλέποντας ότι ο Παπαπέτρου θα έπρεπε να μείνει έξω από αρκετές προπονήσεις, έκρινε πως δεν είχε νόημα να τον κρατήσει για να παίξει χωρίς να έχει προετοιμαστεί επαρκώς με τους υπόλοιπους.

Έτσι, η Εθνική ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της με 14 παίκτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν και την αποστολή στα δύο παιχνίδια, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες να αγωνιστούν σε όλους τους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ