Μήτογλου : «Προσπάθησα να βοηθήσω»

Μήτογλου : «Προσπάθησα να βοηθήσω»

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε το παιχνίδι της ζωής του στο Τελ Αβίβ, όμως παρέμεινε σεμνός τονίζοντας πως απλώς προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα. Και εξήρε την παρουσία στην ομάδα των δύο πιο παλιών παικτών της, του Γιάννη Μπουρούση και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. «Κανένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται να έχεις υψηλό επίπεδο ενέργειας […]

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε το παιχνίδι της ζωής του στο Τελ Αβίβ, όμως παρέμεινε σεμνός τονίζοντας πως απλώς προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα. Και εξήρε την παρουσία στην ομάδα των δύο πιο παλιών παικτών της, του Γιάννη Μπουρούση και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

«Κανένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται να έχεις υψηλό επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης. Έχουμε καλή χημεία, τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε, είτε από τις μικρές εθνικές ομάδες, είτε από το πρωτάθλημα. Προσπάθησα να βοηθήσω κι εγώ προσωπικά την ομάδα. Η παρουσία των δύο αρχηγών μας, του Μπουρούση και του Βασιλόπουλου, είναι πολύ σημαντική, γιατί μας βοηθούν να είμαστε συγκρατημένοι. Υπάρχουν απουσίες, αλλά υπάρχουν και πολλά παιδιά που τα δίνουν όλα με την ψυχή τους», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ