Βασιλόπουλος : «Όλοι αγαπάμε την Εθνική μας»

Βασιλόπουλος : «Όλοι αγαπάμε την Εθνική μας»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ως… παλιοσειρά έχει ζήσει άλλες πολύ μεγαλύτερες στιγμές με την Εθνική. Όμως χάρηκε ιδιαίτερα αυτή την προσπάθεια, διότι έδειξε το δέσιμο και τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας: «Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση με το απόλυτο και τα καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε έχοντας πολλά νέα παιδιά και προσπαθώντας να […]

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ως… παλιοσειρά έχει ζήσει άλλες πολύ μεγαλύτερες στιγμές με την Εθνική. Όμως χάρηκε ιδιαίτερα αυτή την προσπάθεια, διότι έδειξε το δέσιμο και τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας:

«Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση με το απόλυτο και τα καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε έχοντας πολλά νέα παιδιά και προσπαθώντας να γίνουμε ομάδα μέσα σε λίγες μέρες. Όλοι είχαμε άγχος και πίεση στο ξεκίνημα της προσπάθειας, αλλά αυτό βγήκε εποικοδομητικά. Ήμασταν δεμένοι στο γήπεδο και φάνηκε τι χαρακτήρα έχουμε. Όλοι έχουμε μεγάλη αγάπη για την Εθνική μας.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα να ξαναπαίζω στην Εθνική μετά από εννιά χρόνια, με τόσα ταλαντούχα παιδιά δίπλα μου. Όλοι θα είμαστε 100% έτοιμοι για το Σεπτέμβριο και τα επόμενα παράθυρα. Όσοι θα είναι στην ομάδα θα κάνουν το καλύτερο για να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ