Τα δάκρυα του Φραν Βάθκεθ μπροστά στο γιο του (vid)

Τα δάκρυα του Φραν Βάθκεθ μπροστά στο γιο του (vid)

Στη δύση της καριέρας του ο Φραν Βάθκεθ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην Εθνική Ισπανίας. Έπαιξε στους αγώνες του «παραθύρου» του Ιουνίου και ένιωσε μεγάλη ικανοποίηση που πήρε αυτή την ευκαιρία και βίωσε ξανά το κλίμα στην Εθνική. Όταν όμως είδε τον γιο του να τον παρακολουθεί στη συνέντευξη Τύπου συγκινήθηκε. Και δεν μπόρεσε […]

Στη δύση της καριέρας του ο Φραν Βάθκεθ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην Εθνική Ισπανίας. Έπαιξε στους αγώνες του «παραθύρου» του Ιουνίου και ένιωσε μεγάλη ικανοποίηση που πήρε αυτή την ευκαιρία και βίωσε ξανά το κλίμα στην Εθνική.

Όταν όμως είδε τον γιο του να τον παρακολουθεί στη συνέντευξη Τύπου συγκινήθηκε. Και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του:

«Με χαροποιεί η ευκαιρία που μου έδωσε ο Σέρχιο για να επιστρέψω. Γνωριζόμαστε, μιλήσαμε πολύ εδώ και πολλά χρόνια. Γι αυτό με χαροποιεί. (Μιλώντας για τον γιο του είπε) Είναι ένα παιδί έξι ετών, στο οποίο ήθελα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω. Εφόσον αυτός έκρινε ότι μπορώ να βοηθήσω…»

Σκαριόλο: «Είναι χαρούμενος ε;»

Φραν: «Με βοηθάει πολύ. Δεν είναι εύκολο… Υπήρξαν διάφορες καταστάσεις, καλές, άσχημες, ξέρει τι συνέβη, αλλά είναι μια ευκαιρία να επιστρέψω. Είναι αποφάσεις τις οποίες παίρνεις,αποφάσεις για τις οποίες κάποια στιγμή μπορεί να μετανιώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο μου φέρθηκε ο Σέρχιο, ευχαριστήθηκα από την πρώτη ημέρα ως την τελευταια, είναι μια εβδομάδα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, μεγάλη πίεση, αλλά είναι αλήθεια πως το ευχαριστιέμαι. Δεν κλείνω καμία πόρτα, είμαι εδώ, όλοι πρέπει να στηρίξουμε, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος και ευχαριστημένος και προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ