Με ΝΒΑερ, χωρίς Τουπάν η Γαλλία

Με ΝΒΑερ, χωρίς Τουπάν η Γαλλία

Δυνατή ομάδα με παίκτες από το ΝΒΑ και από την Ευρωλίγκα θα παρατάξει η Γαλλία στους δύο πρώτους αγώνες της για τη β’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε την προεπιλογή των 18 παικτών, ανάμεσα στους οποίους πάντως δεν περιλαμβάνεται το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, […]

Δυνατή ομάδα με παίκτες από το ΝΒΑ και από την Ευρωλίγκα θα παρατάξει η Γαλλία στους δύο πρώτους αγώνες της για τη β’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε την προεπιλογή των 18 παικτών, ανάμεσα στους οποίους πάντως δεν περιλαμβάνεται το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν.

Αντίθετα, αυτή τη 18άδα απαρτίζουν οι: Άντριου Αλμπισί, Νικολά Μπατούμ, Φαμπιέν Κοσέρ, Νάντο Ντε Κολό, Μουσταφά Φολ, Τομά Ερτέλ, Έντουιν Τζάκσον, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Αξέλ Ζουλιέν, Σαρλ Καουντί, Αλέν Κοφί, Λαχάου Κονατέ, Λουί Λαμπεϊρί, Πολ Λακόμπ, Ματίας Λεσόρ, Αμινέ Νουά, Φρανκ Ντιλινκινά, Βενσάν Πουαριέ.

Η Γαλλία θα παίξει με τη Βουλγαρία στο Μπότεβγκραντ στις 13 Σεπτεμβρίου και με τη Φινλανδία στο Μονπελιέ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ