Χατζηδάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για την καλύτερη δυνατή θέση»

Χατζηδάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για την καλύτερη δυνατή θέση»

Ο Μάνος Χατζηδάκης μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνικής Εφήβων από τη Γαλλία και τόνισε πως πλέον οι παίκτες του Γιώργου Βλασσόπουλου θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16 περιορίζεται η εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 της Λετονίας, μετά τη χθεσινή ήττα της από τη Γαλλία στο πλαίσιο της φάσης των «16».

Ο Μάνος Χατζηδάκης εξέφρασε την άποψη ότι «κάποιες κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση μας στέρησαν την πρόκριση στο τέλος» απέναντι στους τρικολόρ, ενώ, σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση, υπογράμμισε πως «θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε».

Ο διεθνής σέντερ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Δίναμε το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα στο τουρνουά και παρ’ όλο που βρεθήκαμε αρκετά νωρίς πολύ πίσω στο σκορ καταφέραμε να το γυρίσουμε και να περάσουμε μπροστά. Δυστυχώς κάποιες κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση μας στέρησαν την πρόκριση στο τέλος. Στενοχωριόμαστε περισσότερο γιατί ξέρουμε πως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως προχωράμε, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Μολονότι δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού, καθώς η Ελλάδα έχει αναλάβει να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του 2019, ο Χατζηδάκης τονίζει για την Ισπανία που είναι ο προσεχής αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Παίζουμε με την Ισπανία που, αν και έχασε από το Μαυροβούνιο, παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Είναι κάτι που το θέλουμε εμείς οι ίδιοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ