Με Σρέντερ στα «παράθυρα» η Γερμανία

Με Σρέντερ στα «παράθυρα» η Γερμανία

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Εσθονία και το Ισραήλ για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου και το μεγάλο αστέρι των πάντσερ, ο Ντένις Σρέντερ θα δώσει κανονικά το παρών.

H Γερμανία που είναι και αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τεχνικός των πάντσερ,  Χένρικ Ρεντλ συμπεριέλαβε και τον σταρ της Γερμανίας, τον Ντένις Σρέντερ για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με  Εσθονία και Ισραήλ. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Ντάνιελ Τάις, Μόριτς Βάγκνερ, Πολ Τσίπσερ και φυσικά ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που έχει αποσυρθεί προ πολλού από την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Ρενλτ για τα παιχνίδια με Εσθονία και Ισραήλ: Ισμέτ Ακπινάρ (Ουλμ), Ρόμπιν Αμάιζε (Μπάγερν), Ντανίλο Μπαρτέλ (Μπάγερν), Ρόμπιν Μπέντσινγκ, Μπάστιαν Ντόρεθ (Μπαϊρόιτ), Νιλς Γκίφι (Αλμπα), Καρίμ Γιάλοου (Λούντβιχσμπουργκ), Μαξιμίλιαν Κλέμπερ (Μάβερικς), Αντρέας Ομπστ (Ομπραντόιρο), Γιοσίκο Σάιμπου (Αλμπα), Ντένις Σρέντερ (Θάντερ), Αντρέας Σέιφερθ (Μπαϊρόιτ), Κάρστεν Τάντα (Όλντενμπουργκ), Γιοχάνες Τίμαν (Αλμπα), Γιοχάνες Βόιτμαν (Μπασκόνια), Μάικ Τσίρμπες (Ερυθρός Αστέρας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ