Χωρίς Μάλτση και Φασούλα στην Ισπανία η Εθνική Γυναικών

Χωρίς Μάλτση και Φασούλα στην Ισπανία η Εθνική Γυναικών

Η Εβίνα Μάλτση και η Μαριέλλα Φασούλα δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν στην Αθήνα για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.

Για την Ισπανία και την πόλη Κάθερες αναχώρησε το πρωί η Εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών, όπου αύριο (8/9) και την Κυριακή (9/9) θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30 Σεπτεμβρίου).

Στο τουρνουά συμμετέχουν η Ισπανία, το Πουέρτο Ρίκο και η Αργεντινή. Αντίπαλος της Εθνικής αύριο (22.00) θα είναι το Πουέρτο Ρίκο, ενώ στο άλλο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19.30 θα αναμετρηθούν Ισπανία-Αργεντινή. Ο τελικός του τουρνουά, όπου θα παίξουν οι νικητές των αγώνων, θα γίνει την Κυριακή στις 22.00, ενώ οι ηττημένοι θα αγωνιστούν στις 19.30.

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι: Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα. Η Εβίνα Μάλτση και η Μαριέλλα Φασούλα κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν στην Αθήνα για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ