Ο «ερυθρόλευκος» Ραντζέλοβιτς λύτρωσε τη Σερβία! (vid)

Ο «ερυθρόλευκος» Ραντζέλοβιτς λύτρωσε τη Σερβία! (vid)

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Ραντνίτσκι, σκόραρε το δεύτερο γκολ των Πλάβι στο 2-1 επί των Σκοπίων και οδήγησε την ομάδα του σε μία υπερπολύτιμη νίκη.

Με πρωταγωνιστή τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έχει δοθεί ως δανεικός στη Ραντνίτσκι, η U21 της Σερβίας επικράτησε των Σκοπίων στο Νόβι Σαντ με 2-1 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την απευθείας πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro U-21.

O νεαρός εξτρέμ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους Πειραιώτες, σκόραρε το δεύτερο γκολ των Πλάβι και βοήθησε την ομάδα του να κάνει το «7 στα 7». Η ομάδα του Γκόραν Τζόροβιτς βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου με 21 πόντους και έχει 5 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ρωσία.

Οι Σέρβοι έχουν το απόλυτο και στοχεύουν στην πρώτη θέση του ομίλου, που θα τους δώσει απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Την ερχόμενη Τρίτη (11/09) μάλιστα οι Ρώσοι θα υποδεχθούν τους Σέρβους στο ντέρμπι του 7ου ομίλου.

Στο αποψινό παιχνίδι, πάντως, οι Πλάβι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στα Σκόπια, με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να «χτυπάει» στο κατάλληλο σημείο και να δίνει τη λύση για την ομάδα του Τζόροβιτς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάπονιτς, με τους Σκοπιανούς να ισοφαρίζουν στο 64’ με τον Κονσταντίνοφ. Στο 80’ και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, ο Ραντζέλοβιτς πήρε την κεφαλιά, μετά το φάουλ του Πάντιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Η τελική φάση του Euro U-21 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2019 σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο, όπου θα βρεθούν οι 9 ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους προκριματικούς ομίλους, αλλά και οι 2 από τους 4 καλύτερους δεύτερους, μετά από αγώνες μπαράζ. Στην τελική φάση έχει προκριθεί η διοργανώτρια Ιταλία.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=w7RPvSO4Bbw

Και τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ