Κάλινιτς: «Η μεγαλύτερη πρόκληση το ματς με την Ελλάδα»

Κάλινιτς: «Η μεγαλύτερη πρόκληση το ματς με την Ελλάδα»

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Σερβίας με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τονίζοντας πως είναι πρόκληση το παιχνίδι με τη γαλανόλευκη.

Η Σερβία αντιμετωπίζει την Ελλάδα στην Κρήτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι αφού τόνισε πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Εθνική πρόσθεσε πως είναι μεγάλη πρόκληση το ματς και ότι η Σερβία θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

«Είμαστε έτοιμοι, προπονούμαστε καλά. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά όλα είναι καλά. Το παιχνίδι αυτό είναι για μας η μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα. Η ατμόσφαιρα θα είναι φοβερή, η Ελλάδα έχει καλούς παίκτες και σίγουρα θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Δεν ξέρω ποιον θα ξεχώριζα από τους Έλληνες παίκτες, αλλά είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις, τους είδαμε απέναντι στη Γαλλία και δείχνουν καλά. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε καλό παιχνίδι κοντά στο καλάθι και μπορούμε να βρούμε ένα πλεονέκτημα εκεί», δήλωσε ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ