Λούτσιτς: «Θα είναι δύσκολο ματς, η Ελλάδα έχει πολλή ποιότητα»

Λούτσιτς: «Θα είναι δύσκολο ματς, η Ελλάδα έχει πολλή ποιότητα»

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς τόνισε πως η Ελλάδα είναι πολύ ποιοτική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει η σημερινή αναμέτρηση για τη Σερβία.

Η Σερβία αντιμετωπίζει την Ελλάδα στην Κρήτη (21:00) στην έναρξη του δεύτερου προκριματικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το πόσο σημαντική είναι για τους πλάβι, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα είναι πολύ ποιοτική ομάδα παρά το γεγονός πως απουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας. Έχουμε δύο ήττες από την πρώτη φάση, ενώ η Ελλάδα καμία και θα έχουμε πρόβλημα στη σύνθεση της ομάδας στα επόμενα παράθυρα, οπότε τώρα που είμαστε με πιο πλήρη σύνθεση και μεγαλύτερα ονόματα είναι αναγκαίο να κερδίσουμε. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσει η Ελλάδα θα είναι ήρεμη για τη συνέχεια, ενώ εμείς θα έχουμε πρόβλημα. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, γιατί η ελληνική ομάδα έχει την πιο δυνατή σύνθεση εδώ και καιρό. Μπορεί να απουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά η Ελλάδα έχει πολλή ποιότητα», τόνισε ο φόργουορντ της Μπάγερν.

«Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για φορμαρισμένες ομάδες. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες αυτή την περίοδο. Το καλό για μας είναι πως οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον τρόπο δουλειάς του προπονητή μας, άρα δεν χρειάζεται να προσαρμοστούμε σε κάποιες νέες αρχές. Πάντως μην περιμένετε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως στο περασμένο Ευρωμπάσκετ. Το θέμα είναι να κερδίσουμε και να προκριθούμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δυστυχώς παρότι είμαστε δευτεραθλητές Ευρώπης δεν είχαμε αυτόματη πρόκριση, αλλά θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για μα προκριθούμε και να υπερασπιστούμε το ασημένιο μετάλλιο που πήραμε το 2014», πρόσθεσε ο Λούτσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ