Παπαπέτρου: «Να κλειδώσουμε και μαθηματικά την πρόκριση»

Παπαπέτρου: «Να κλειδώσουμε και μαθηματικά την πρόκριση»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γεωργία στην Τιφλίδα (18:00) τονίζοντας πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να σφραγίσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο από σήμερα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γεωργία στην Τιφλίδα και με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να… κλειδώσει την πρόκριση από σήμερα. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε μεταξύ άλλων για το υπέροχο συναίσθημα του να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο ενώ απάντησε σε ερώτηση και για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στο τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι με τη Σερβία: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Δείξαμε μαχητική ψυχή, παλέψαμε και τα καταφέραμε κόντρα στον χρόνο. Τα παιδιά που έπαιξαν στην προηγούμενη φάση έκαναν πολύ μεγάλη δουλειά και τους ευχαριστούμε όλοι. Μας έδωσαν τη δυνατότητα να παίξουμε εναντίον της Σερβίας χωρίς πίεση και άγχος. Εμείς συνεχίσαμε το σπουδαίο επίτευγμά τους. Δεν είχαμε την τέλεια εικόνα, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε.

Ούτε ενθουσιασμός, ούτε μεγάλα λόγια. Να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχουμε ακόμα έναν αγώνα και φυσικά το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού. Είχαμε πολλά χρόνια να νικήσουμε τη Σερβία. Ήταν δύσκολα να κουμπώσουμε, αλλά τα καταφέραμε».

Για τη μετάβαση από την προετοιμασία στους αγώνες: «Ήταν περίεργη η ενσωμάτωση, δύσκολη η μετάβαση σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Τρομερό το συναίσθημα να φοράς το εθνόσημο και να κάνεις τόσο κόσμο χαρούμενο στην έδρα σου. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε στο Ηράκλειο και μας έδωσε ώθηση».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι ώρα για δουλειά και έργα όμως».

Για την αναμέτρηση με τη Γεωργία: «Η Γεωργία του κόουτς Ζούρου είναι μια πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικά μαχητική και εκείνη, με καλούς παίκτες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Να κλειδώσουμε την πρόκριση και μαθηματικά. Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να τελειώσουμε χωρίς ήττα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ