Καλάθης : «Από τα καλύτερα παιχνίδια μου με την Εθνική»

Καλάθης : «Από τα καλύτερα παιχνίδια μου με την Εθνική»

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε χαρούμενος για την νίκη και την πρόκριση, χαρακτήρισε το παιχνίδι απίστευτο και μίλησε και για τη δική του απόδοση.

Ο Νικ Καλάθης σταμάτησε στους 31 πόντους και έδωσε την ασίστ που οδήγησε στο λέι απ του Κώστα Παπανικολάου, που σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείτε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Απίστευτο παιχνίδι. Η Γεωργία μπήκε πιο έτοιμη από μας, πέτυχε 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έπρεπε να ηρεμήσουμε για να αντιδράσουμε. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο παιχνίδι, ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά βάζοντας το χαμηλό σχήμα, ανοίξαμε το γήπεδο και επέτρεψε σε μένα και τον Σλούκα να δημιουργήσουμε. Κάναμε πρες και παγίδες, με αποτέλεσμα να κλέψουμε μπάλες. Παρότι ήμασταν στο -6 λίγο πριν το τέλος, παίξαμε κάποιες εξαιρετικές άμυνες και κερδίσαμε.

Χαίρομαι πολύ για τη νίκη. Ένιωσα καλά, είχα εμπιστοσύνη στο σουτ μου, μου άφηναν το τρίποντο και νομίζω πως ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου με την Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ