Κεραμιδάς : «Επιστρέψαμε και δεν ξέρουμε εάν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι ή στενοχωρημένοι»

Κεραμιδάς : «Επιστρέψαμε και δεν ξέρουμε εάν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι ή στενοχωρημένοι»

Ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε ότι ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση των κοριτσιών στο Παγκόσμιο

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας επέστρεψε από την Ισπανία όπου βρισκόταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Από τη μία υπήρχαν χαμόγελα για την πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά, αλλά από την άλλη υπήρχε και η πικρία για τον τρόπο που η ομάδα αποκλείστηκε από τη Νιγηρία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της «γαλανόλευκης» Κώστας Κεραμιδάς χαρακτηριστικά ανέφερε «επιστρέψαμε από το Παγκόσμιο και δεν ξέρουμε εάν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι ή στενοχωρημένοι» μεταφέροντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο το κλίμα της Εθνικής. Πιο αναλυτικά ο κόουτς της Ελλάδας ανέφερε: «Επιστρέψαμε από το Παγκόσμιο και δεν ξέρουμε εάν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι ή στενοχωρημένοι. Κάναμε τρεις καταπληκτικές εμφανίσεις με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα με τον Καναδά. Ήμασταν ένα βήμα πριν από την υπέρβαση, να μπούμε δηλαδή στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ενώ γυρίσαμε τον αγώνα με τη Νιγηρία από 15 πόντους και περάσαμε και για λίγο μπροστά, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη για ένα χαμένο ριμπάουντ και ένα λάθος. Αυτό από τη μία μας κάνει να είμαστε πικραμένοι, αλλά από την άλλη ευχαριστημένοι γιατί πετύχαμε το στόχο μας».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Παίξαμε σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σταθήκαμε επάξια. Έχουν αρχίσει να παίζουν στην Εθνική και νεαρά κορίτσια και στέκονται πολύ καλά δίπλα στις έμπειρες αθλήτριες που έχουν στηρίξει και έχουν κρατήσει αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Η Φασούλα, η Χριστινάκη και η Παυλοπούλου είναι πλέον μόνιμα μέλη της εθνικής ομάδας. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για όλη την ομάδα η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν, αλλά φυσικά και αυτές που πήραν μέρος στην προετοιμασία της και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο πάρα πολύ. Η ομάδα μας θα πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε τελικές φάσεις διοργανώσεων και να καθιερωθεί. Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Θέλουμε μία νίκη, για να μας φέρει στα τελικά της διοργάνωσης. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος».

Ενώ για το τι κρατάει από το τουρνουά δήλωσε: «Κρατάμε την εμπειρία που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες, η οποία ήταν μοναδική. Συμμετείχαμε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό τα λέει όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ