Ιταλία – Ουκρανία 1-1 (vid)

Ιταλία – Ουκρανία 1-1 (vid)

Η Σκουάντρα Ατζούρα παρουσιάστηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων και έμεινε στο 1-1 με την Ουκρανία σε φιλικό που διεξήχθη στη Γένοβα.

Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Ιταλία! Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ουκρανία στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Λουίτζι Φεράρις, με το τελικό 1-1 να προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις της Σκουάντρα Ατζούρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55’, μετά το σουτ του Μπερναρντέσκι και την γκάφα του Πιάτοφ. Ο άσος της Γιουβέντους ελίχθηκε έξω από την περιοχή και σούταρε δυνατά στη γωνία του Πιάτοφ, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έχασε την μπάλα και δευτερόλεπτα αργότερα την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο, ωστόσο, αντέδρασε άμεσα και επτά λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μαλινόβσκι έκανε το γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Ιταλοί προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες. Η ομάδα του Μαντσίνι ψάχνει εναγωνίως να βρει τα πατήματά της, με τις εμφανίσεις της στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League να είναι απογοητευτικές. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με την Πολωνία και τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε στην Πορτογαλία με 1-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το αποψινό παιχνίδι στη Γένοβα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ