Βασιλόπουλος: «Θέλαμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Βασιλόπουλος: «Θέλαμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στάθηκε στο άγχος που είχαν οι παίκτες της Εθνικής για να παίξουν καλά και να ικανοποιήσουν τον κόσμο που για άλλη μια φορά βρέθηκε στο πλευρό τους.

Σε ένα ακόμα ματς στο οποίο η Εθνική αγωνίστηκε στην Κρήτη, ο κόσμος ήταν στο πλευρό της γεμίζοντας τα Δύο Αοράκια και βλέποντας άλλη μια νίκη της επίσημης αγαπημένης, αυτή τη φορά κόντρα στη Γεωργία με 81-69 για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Για αυτόν τον κόσμο έπαιξαν και είχαν άγχος να ικανοποιήσουν οι Έλληνες διεθνείς σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος μετά τη λήξη του ματς δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε στρες γιατί θέλαμε να κερδίσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν και πάλι κοντά μας. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα, πάλεψε μέχρι το τέλος. Μας έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπορούσαμε να ακουμπήσουμε εύκολα την μπάλα χαμηλά, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τώρα επικεντρωνόμαστε στο να κερδίσουμε και το τελευταίο μας παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ