Στην προπόνηση της Εθνικής ο Ζήσης (pics)

Στην προπόνηση της Εθνικής ο Ζήσης (pics)

Ο έμπειρος γκαρντ πήγε στην προπόνηση της γαλανόλευκης στην Βαμβέργη και συνομίλησε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους Ελληνες διεθνείς.

Στην Βαμβέργη για τον κυριακάτικο αγώνα με την Γερμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Η γαλανόλευκη το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση επί γερμανικού εδάφους, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του να δέχονται μία πολύ ωραία επίσκεψη.

Ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της εθνικής ομάδας, πήγε στην προπόνηση της γαλανόλευκης και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον έμπειρο τεχνικό, ενώ χαιρέτησε και αγκάλιασε τους διεθνείς.

Η ομοσπονδία μάλιστα ανέβασε στα social media τις σχετικές φωτογραφίες, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το παρακάτω μήνυμα: «Ενίσχυση με @nik683 για την Εθνική Ελλάδας στο Μπάμπεργκ! Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο Έλληνας γκαρντ περίμενε ως… καλός οικοδεσπότης την ελληνική αποστολή στο γήπεδο, μένοντας ως το τέλος της προπόνησης».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ