Ρεντλ: «Η Ελλάδα αξίζει την πρώτη θέση του ομίλου»

Ρεντλ: «Η Ελλάδα αξίζει την πρώτη θέση του ομίλου»

Ο τεχνικός της Γερμανίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και έδωσε συγχαρητήρια στον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του.

Την ανωτερότητα της Ελλάδας παραδέχθηκε ο προπονητής της Γερμανίας, Χένρικ Ρεντλ, μετά την ήττα της ομάδας του από την «γαλανόλευκη» με 69-63.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του και επισήμανε ότι η Ελλάδα κέρδισε δίκαια εντός και εκτός έδρας την Γερμανία. Παράλληλα, τόνισε ότι η Εθνική μας ομάδας αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα. Έδειξαν σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών πόσο καλή ομάδα είναι, μας κέρδισαν εντός και εκτός έδρας και συνεπώς αξίζουν την πρώτη θέση του ομίλου. Στο τέλος πέτυχαν κάποια μεγάλα σουτ. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, εμείς χάσαμε κάποια εύκολα σουτ και χάσαμε το ρυθμό μας στο τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ είχαμε και πολλά χαμένα ριμπάουντ.

Νομίζω αυτά τα στοιχεία στοίχισαν την ήττα. Πάντως καταφέραμε να περάσουμε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με ομάδες όπως η Ελλάδα, η Σερβία, το Ισραήλ και η Γεωργία. Είμαι περήφανος για τα 27 παιδιά που έπαιξαν στα προκριματικά, έδωσαν και την καρδιά τους και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον με αυτά τα νεαρά παιδιά. Θα μάθουμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ