Κανονικά στο Μουντομπάσκετ με τη Σερβία ο Γιόκιτς

Κανονικά στο Μουντομπάσκετ με τη Σερβία ο Γιόκιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς ενημέρωσες την Εθνική ομάδα της Σερβίας πως θα πάρει κανονικά μέρος με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ακόμα πιο δυνατή αναμένεται να εμφανιστεί η Εθνική ομάδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Κίνας, αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, που πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας (20,1 πόντοι, 10,8 ριμπάουντ και 7,3 ασίστ) του φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας στο ΝΒΑ, ενημέρωσε πως θα πάρει κανονικά μέρος στην τελική φάση του τουρνουά με σκοπό να βοηθήσει τη χώρα του.

Ο 24χρονος σέντερ σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε πως είχε μια πολύ σπουδαία σεζόν, αφού κατάφερε να γίνει All Star και μάλιστα να βρεθεί στη καλύτερη πεντάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, τονίζοντας πως στόχος του είναι να κατακτήσει ένα μετάλλιο με τη Σερβία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Γιόκιτς:

Είμαι χαρούμενος για τα όσα πέτυχα φέτος στο ΝΒΑ. Είχα μία σπουδαία χρονιά, έγινα All Star και βρέθηκα στην πρώτη πεντάδα. Για εμένα, η κορύφωση της φετινής χρονιάς θα είναι να κερδίσω ένα μετάλλια με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαι απόλυτα προετοιμασμένος για να κάνω το καλύτερο για τον συγκεκριμένο στόχο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ