Ματσιούλις και Λεκαβίτσιους στην προεπιλογή της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο

Ματσιούλις και Λεκαβίτσιους στην προεπιλογή της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο

Ο προπονητής της Λιθουανίας, Νταΐνιους Αντομάιτις, ανακοίνωσε την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους Ματσιούλις και Λεκαβίτσιους να είναι μέσα.

Τα περισσότερα πρωταθλήματα σιγά-σιγά ολοκληρώνονται με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στις προετοιμασίες των ομάδων για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα. Ο προπονητής της Λιθουανίας, Νταΐνιους Αντομάιτις, έκανε την προεπιλογή για το Μουντομπάσκετ.

Από τους παίκτες που διάλεξε ξεχωρίζουν οι Γιόνας Ματσιούλις και Λούκας Λεκαβίτσιους που αγωνίζονται σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, οι οποίοι πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις με τις ομάδες τους, έχοντας την ευκαιρία να βρεθούν σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Φυσικά από των ρόστερ της «Λιέτουβα» δεν θα μπορούσε να λείπει το ΝΒΑ, με τους Γιόνας Βαλατσιούνας και Ντομάντας Σαμνπόνις των Μέμφις Γκρίζλις και Ιντιάνα Πέισερς, αντίστοιχα, να μην απουσιάζουν από την αποστολή.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Καλνιέτις (Βιλερμπάν), Λεκαβίτσιους (Παναθηναϊκός), Γιαναβίτσιους (Πριενάι), Μπιτσκάουσκις (Γιουβέντους), Σεϊμπούτις (Σαραγόσα), Γκριγκόνις (Ζαλγκίρις), Γιουσκεβίτσιους (Ναντέρ), Μιλάκνις (Ζαλγκίρις), Ματσιούλις (ΑΕΚ), Ουλάνοβας (Ζαλγκίρις), Μπουτκεβίτσιους (Ρίτας Βίλνιους), Γκιεντράιτις (Άλμπα Βερολίνου), Κουζμίνσκας (Αρμάνι Μιλάνο), Μπέντζιους (Ρίτας Βίλνιους), Γιανκούνας (Ζαλγκίρις), Μασιούλις (Ζαλγκίρις), Βαλαντσιούνας (Γκρίζλις), Σαμπόνις (Πέισερς), Καβαλιάουσκας (Ζαλγκίρις), Εχόντας (Ρίτας Βίλνιους), Γκεμπένας (Γιουβέντους), Γκουντάιτις (Αρμάνι Μιλάνο), Κάιρις (Ρίτας Βίλνιους), Μοκεβίτσιους (Πέζαρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ