Συνέχισε τα «κοψίματα» στην Ισπανία ο Σκαριόλο

Συνέχισε τα «κοψίματα» στην Ισπανία ο Σκαριόλο

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο προσπαθεί να συγκροτήσει την καλύτερη 12άδα για την Ισπανία ενόψει του Παγκόσμιου της Κίνας, κόβοντας ακόμα δύο παίκτες από την προεπιλογή.

Κάθε μέρα που περνάει στην προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας και μετά από κάθε φιλικό, ο Σέρτζιο Σκαριόλο σχηματίζει όλο και καλύτερη άποψη για το ποιοι πρέπει να είναι οι τελικοί 12 της Ισπανίας ενόψει του Παγκόσμιου της Κίνας.

Ο έμπειρος Ιταλός κόουτς προχώρησε σε άλλα δύο κοψίματα παικτών από τη συνέχεια της προετοιμασίας. Πρόκειται για τον 30χρονο πάουερ φόργουορντ της Τενερίφης, Πάμπλο Αγκιλάρ και τον 27χρονο σούτινγκ γκαρντ της Βαλένθια, Ζοάν Σάστρε.

Πλέον οι εναπομείναντες παίκτες είναι 14 που σημαίνει πως ο Σκαριόλο θα πρέπει να κόψει άλλους δύο για την τελική 12άδα των πάντα ισχυρών και μέσα στα φαβορί Ισπανών, παρά τις απουσίες.

Αναλυτικά οι 14 παίκτης της προεπιλογής της Ισπανίας: Χαβιέ Μπεϊράν, Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κολόμ, Ιλιμανέ Ντιοπ, Ρούντι Φερνάντεθ, Χαϊμέ Φερνάντεθ, Μαρκ Γκασόλ Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάβι Ραμπασέδα, Πιερ Οριόλα, Πάου Ρίμπας, Ρίκι Ρούμπιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ