Λαρεντζάκης: «Δυνατό μας στοιχείο το transition, χρειαζόμαστε λύσεις στο σετ παιχνίδι»

Λαρεντζάκης: «Δυνατό μας στοιχείο το transition, χρειαζόμαστε λύσεις στο σετ παιχνίδι»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες, ενώ τόνισε το δυνατό στοιχείο που είναι το transition και τις λύσεις που χρειάζεται η Εθνική στο σετ παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 83-63 της Ιταλίας στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε το δυνατό σημείο της Εθνικής που είναι το transition, τη διάθεση που έχουν οι παίκτες, αλλά και το πρόβλημα που υπάρχει στο σετ παιχνίδι.

Ο γκαρντ-φόργουορντ της ΑΕΚ στάθηκε επίσης και στις απουσίες της Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λαρεντζάκης:

«Υπάρχει μεγάλη διάθεση και βγαίνει στο παρκέ. Αυτό δεν άλλαξε με τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο), μας ανεβάζει ένα-δύο επίπεδα πιο πάνω και πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά καλοί. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις και να εκτελέσεις. Η Ιταλία είχε κάποιες απουσίες.

Το δυνατό μας στοιχείο είναι το τρανζίσιον, θα βασιστούμε σε αυτό και πρέπει να βρούμε λύσεις στο σετ παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το μακρινό σουτ, ψυχολογικά και πνευματικά. Προσωπικά είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα, που βοήθησα για να φτάσουμε στο Παγκόσμιο και που είμαι εδώ με αυτούς τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ