Αποχωρεί ο Τζόρτζεβιτς από την Σερβία

Αποχωρεί ο Τζόρτζεβιτς από την Σερβία

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας καθώς ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί.

Ο αγώνας της Σερβίας απέναντι στην Τσεχία για την πέμπτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν και ο τελευταίος του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της ομάδας, καθώς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Σε ανάρτηση του ο έγκυρος Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, σε tweet του αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο 52χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από τη Σερβία μετά και την αποτυχία να μπει στη ζώνη των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίγο πριν ο έμπειρος προπονητής επιβεβαίωσε πως όσα γράφτηκαν ισχύουν και πως αποχωρεί. Συγκεκριμένα είπε: «Έμαθα ότι γράφτηκε η αποχώρησή μου. Είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε στον Τύπο. Αποχωρώ και τώρα μπορώ να το πω».

«Το έχω πει ήδη στους παίκτες και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση για την παραμονή μου, ούτε πριν, ούτε και τώρα. Δεν ήθελα να μιλήσω. Ξέρω πότε πρέπει ο προπονητής να κάνει το πρώτο βήμα και ένιωσα την υποχρέωση να το κάνω. Δυστυχώς, αποχωρώ την στιγμή που η ομάδα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τις τελευταίες ώρες είχε δει το φως της δημοσιότητας η είδηση πως επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την Σλοβενία στο Eurobasket του 2017, ενώ τώρα είναι βοηθός προπονητή του Λουκ Γουόλτον στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς στο ΝΒΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ