Στα γραφεία της ΕΟΚ ο Ρικ Πιτίνο

Στα γραφεία της ΕΟΚ ο Ρικ Πιτίνο

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο για το ραντεβού του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο όπου θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες ώστε ο Αμερικανός να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ με σκοπό να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, την προοπτική να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει από τις προηγούμενες ημέρες και το κλίμα φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλό, με τη σημερινή συνάντηση να γίνεται ώστε να συζητηθούν κάποιες κομβικές λεπτομέρειες και ο Αμερικανός κόουτς να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι αναμένεται να είναι το τεχνικό επιτελείο που θα έχει μαζί του ο 67χρονος τεχνικός, ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για να δουλέψει μαζί τους, όπως και που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Όσον αφορά το οικονομικό, δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα κάτι που πιθανός θα κάνει την κουβέντα ακόμα πιο εύκολη.

Στην συνάντηση θα βρεθεί και ο Έλληνας εκπρόσωπος του Ρικ Πιτίνο, Άγγελος Κοτταρίδης, με τις εξελίξεις να αναμένονται με αμείωτο ενδιαφέρον για το αν ο έμπειρος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού καθίσει στο… τιμόνι της Εθνικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ