«Καρφί» Βασιλακόπουλου για Αυγενάκη

«Καρφί» Βασιλακόπουλου για Αυγενάκη

Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος «πέταξε» την μπηχτή του για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ρικ Πιτίνο ανέλαβε κι επίσημα την Εθνική ομάδα και θα την καθοδηγήσει στο προολυμπιακό τουρνουά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Λίγη ώρα μετά την συμφωνία με τον Αμερικανό προπονητή για την ανάληψη των ηνίων της Εθνικής, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και μίλησε για τη συμφωνία, πετώντας μάλιστα και το «καρφί» του κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, ο Βασιλακόπουλος γυρίζει και λέει προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Να το πείτε στον Αυγενάκη ότι είμαι κούκλος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εδώ και δυο ώρες είναι προπονητής της Εθνικής. Είχαμε κάνει μία προεργασία, μέχρι και οι λεπτομέρειες ήταν συμφωνημένες. Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει, για να πάρετε εσείς καμια φωτογραφία και καμιά δήλωση».

Για τους λόγους της επιλογής: «Η προϋπηρεσία του στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το όνομα που έχει. Είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ειδικά στο πανεπιστημιακό. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα. Δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης και ποιος ο Αντετοκούνμπο. Τους ξέρει όλους, τα ξέρει όλα τα παιδιά».

Για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας: «Ούτε καν άνοιξε ζήτημα οικονομικής αποζημίωσης».

Για τους στόχους της ομάδας: «Γι’ αυτό έχουμε τον Πιτίνο, γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, αλλά για να νικήσουμε και να περάσουμε».

Για το αν η ομοσπονδία δίνει απαντήσεις: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η ΕΟΚ κοιτάει πως θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις σε κανέναν. Δεν απαντάει, δουλεύει, εργάζεται η ΕΟΚ για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά αυτό κρίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ