Βασιλακόπουλος: «Σπουδαία στιγμή για εμένα η παρουσίαση του Πιτίνο»

Βασιλακόπουλος: «Σπουδαία στιγμή για εμένα η παρουσίαση του Πιτίνο»

Σπουδαία στιγμή στη μακρόχρονη παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα χαρακτήρισε την παρουσίαση του Ρικ Πιτίνο ως νέου προπονητή της Εθνικής ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Σπουδαία στιγμή για τον ίδιο χαρακτήρισε την παρουσίαση του Ρικ Πιτίνο ως νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Αμερικανό προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γαλανόλευκης και σήμερα (11/11) ήταν προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση.

Πριν πάρει το λόγο ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο Βασιλακόπουλος έσπευσε να τον αποθεώσει, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν προπονητή που τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ:

«Αποτελεί σπουδαία στιγμή στην μακρόχρονη παρουσία μου στα αθλητικά δρώμενα, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως, η ευκαιρία και η χαρά να παρουσιάσω τον μεγάλο προπονητή, που δεν έχει ανάγκη συστάσεων, τον Ρικ Πιτίνο.

Η προσφορά του και όσα έχει δείξει η παρουσία του στο μπάσκετ, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά παγκοσμίως, μιλούν από μόνα τους. Τον θεωρώ πλέον φίλο και προέρχεται από ένα μέρος που έχει ελληνικές ρίζες, τις Συρακούσες. Επειδή δεν ήρθατε να ακούσετε εμένα αλλά εκείνον, σας τον παραδίδω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ