Δεν παίζει με τη Σερβία στα «παράθυρα» ο Τεόντοσιτς

Χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα της Σερβίας, στα προκριματικά του Eurobasket 2021, καθώς η ομοσπονδία της χώρας δεν τα βρήκε με την Μπολόνια για την ασφάλεια του παίκτη.


Δεν παίζει με τη Σερβία στα «παράθυρα» ο Τεόντοσιτς | to10.gr

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα ενισχύσει τελικά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας της Σερβίας στα Προκριματικά του Eurobasket 2021, κόντρα σε Φινλανδία και Γεωργία , καθώς η ομοσπονδία της χώρας δεν τα βρήκε με την Βίρτους Μπολόνια.

Κόπηκε η... πλάκα στο Σαββιδοτεχνείο

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα επειδή φοβάται μην υποστεί κάποιον τραυματισμό ο 32χρονος γκαρντ, ζήτησε από τη Σερβία, σε περίπτωση που πάθει κάτι, να καλύψει την ασφάλεια του παίκτη, με την ομοσπονδία να το αρνείται.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε χτυπήσει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και να χάσει ολόκληρη της προετοιμασία της Μπολόνια.

Έτσι λοιπόν οι Ιταλοί δεν ήθελαν να πάθουν τα ίδια, ζητώντας εγγυήσεις για τον έμπειρο γκαρντ. Κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και ο παίκτης θα ενσωματωθεί κανονικά στον σύλλογο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ