Σκουρτόπουλος: «Η συνοχή της ομάδας καλύπτει τις αδυναμίες μας»

Σκουρτόπουλος: «Η συνοχή της ομάδας καλύπτει τις αδυναμίες μας»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εκθείασε τους παίκτες του για το πνεύμα και τη διάθεσή τους, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία, τόνισε ότι τίποτα δεν έχει χαριστεί στην Εθνική μας ομάδα.

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε έστω και δύσκολα, 70-65 της Βοσνίας εκτός έδρας, κάνοντας το 2/2 στα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος «έβγαλε το καπέλο» στους παίκτες του, αλλά εκνευρίστηκε σε ερώτηση Βόσνιου για την διαιτησία, απαντώντας πως δεν έχει χαριστεί τίποτα στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε το 2/2, ήταν όλα δύσκολα. Δύσκολη αποστολή, δύσκολο κοινό, τα πάντα… Ευχαριστώ τα παιδιά για την διάθεση που έχουν και τη συνεργασία. Είναι δύσκολο η ομάδα να έχει πολλούς αυτοματισμούς σε τόσες λίγες μέρες. Είχαμε και την ατυχία να χάσουμε τον Δημήτρη Κατσίβελη με τραυματισμό.

Η συνοχή της ομάδας καλύπτει κάποιες αδυναμίες και έρχονται τα αποτελέσματα. Τα παιδιά δείχνουν τέτοιο πάθος και συγκέντρωση που μόνο συγχαρητήρια μπορώ να τους δώσω. Δώσαμε δικαιώματα στους αντιπάλους να επιστρέψουν με κάποιες βιαστικές επιθέσεις και κάποια φάουλ που δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, ελέγξαμε το ματς με δύο χειριστές, ο Λαρεντζάκης πέτυχε κάποιους πόντους στο ένας εναντίον ενός και όλα πήγαν καλά. Αν πάρουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια, όπου μπορεί να είμαστε ενισχυμένοι, η ομάδα θα είναι σίγουρα στις δύο πρώτες θέσεις», τόνισε.

Σε ερώτηση Βόσνιου που άφηνε αιχμές για την διαιτησία ο ομοσπονδιακός τεχνικός φάνηκε να εκνευρίζεται: «Τα τελευταία 7-8 χρόνια δεν μας έχει χαριστεί τίποτα από τους διαιτητές. Αν είχατε δει τον τρόπο που αποβλήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο ματς με την Τσεχία, που ήταν πολύ σημαντικό, θα καταλαβαίνατε. Εμείς στο ελληνικό μπάσκετ παίζουμε πιο σκληρά, αυτό είναι το στυλ της σχολής μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ