Ντράγκιτς: «Συνήθισα να είμαι ο Μπάτμαν, πλέον θα είμαι ο Ρόμπιν»

Ντράγκιτς: «Συνήθισα να είμαι ο Μπάτμαν, πλέον θα είμαι ο Ρόμπιν»

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για το νέο του ρόλο στην Εθνική Σλοβενίας και ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Σλοβενίας, για διάκριση στο Ευρωμπάσκετ, με τον ίδιο να αντιλαμβάνεται πως θα έχει ένα νέο ρόλο στην ομάδα.

Όπως τόνισε ο 36χρονος γκαρντ των Σικάγο Μπουλς: «Ήταν ωραίο να παίζω στη Λιουμπλιάνα και τη Στοκχόλμη, μετά από αυτό μίλησα με τα παιδιά που είχαν μεγάλη επιθυμία να επιστρέψουν. Ήμουν επίσης συγκινημένος γιατί μου έκαναν… ενέδρα γιατί περίμενα μια ιατρική διαδικασία και υπέγραφα συμβόλαιο με Σικάγο. Γι’ αυτό περίμενα τόσο πολύ. Πολλοί με έπεισαν να επιστρέψω, ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο Έντο Μούριτς… Ωστόσο, ο αδερφός μου ο Ζόραν κυρίως.

Δεν θα παίζω σίγουρα 36 λεπτά ανά παιχνίδι και έχω συνηθίσει να είμαι ο Μπάτμαν, όχι ο Ρόμπιν. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος, αλλά οι Σλοβένοι είμαστε δυνατή ομάδα. Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί, αλλά πρώτα πάμε στα φιλικά για να ετοιμαστούμε και μόνο μετά στη φάση των ομίλων Μόνο τότε θα μάθουμε πόσο καλοί είμαστε πραγματικά. Έχουμε την ενέργεια που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο».

Όσο για τον στόχο του, στο Ευρωμπάσκετ, ο Ντράγκιτς είπε πως «ας είμαστε ρεαλιστές, δεν ήρθα για να παίξω για την πέμπτη θέση, θέλω ένα μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ