Παπανικολάου: «Είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη» (vid)

Παπανικολάου: «Είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την νίκη της Ελλάδας επί της Ισπανίας και αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παίζει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι η εθνική μας ομάδα δεν έπιασα τα στάνταρ της ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ καριέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Γαλανόλευκη.

Ταυτόχρονα επισήμανε πως είναι ευλογία να παίζει κανείς με τον Γιάννη γιατί με την παρουσία του και μόνο ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ πόντων με την Εθνική κόντρα στην Ισπανία (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την αναμέτρηση: «Δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες είναι έτοιμη. Είναι ένα χρήσιμο φιλικό για να δεις σε τι ετοιμότητα είσαι. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι νομίζω, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα να δουλέψουμε και σήμερα ήταν μία ευκαιρία να τροφοδοτήσουμε τις προπονήσεις μας με τα λάθη μας».

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Δεν είναι ο Γιάννης και η Εθνική.. Είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά αυτό και το έχει πει και ο Γιάννης. Αλλά είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη, να σου ανοίγει διαδρόμους. Θέλουμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί θα μας κάνουν καλύτερους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ