Πολωνία: Ο Ματέους Πονίτκα έθεσε βέτο και δεν κλήθηκε ο αδελφός του

Πολωνία: Ο Ματέους Πονίτκα έθεσε βέτο και δεν κλήθηκε ο αδελφός του

Απίστευτο σκηνικό στην προεπιλογή της Πολωνίας αφού ο Ματέους Πονίτκα έθεσε βέτο για να μην κληθεί στο ερχόμενο Eurobasket o αδελφός του Μανσέλ.

Σε δηλώσεις του ο Μανέλ Πονίτκα μίλησε για τον αποκλεισμό του από την εθνική Πολωνίας για το ερχόμενο Eurobasket και ο λόγος είναι ο ίδιος του ο αδελφός Ματέους.

Ο Ματέους σύμφωνα με τον Μανσέλ έθεσε βέτο για να μην κληθεί ο αδελφός του αφού δεν μιλάνε μεταξύ τους εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς τέσσερις παίκτες «πέταξε» για Μαδρίτη η Εθνική

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ενημερώθηκα από τον προπονητή (σ.σ, Ιγκόρ Μίλιτσιτς) ότι ο Ματέους δεν με αποδέχεται και δεν μπορεί να δουλέψει μαζί μου για την επιτυχία της εθνικής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλ Πονίτκα, για να προσθέσει: «Δεν ξέρω τους λόγους που δεν με αποδέχεται (σ.σ ο αδελφός του), αλλά προφανώς επηρεάζει τις κλήσεις ως αρχηγός και θέτει τους όρους του.

Δεν νιώθω ένοχος για κάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ματέους θέλει με κάθε κόστος να μειώσει και να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα μου. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Αν έχει κάτι μαζί μου δεν πρέπει να κρύβει το κεφάλι του στην άμμο, αλλά να μιλήσουμε ως άνδρες και να μην έχουμε μισόλογα.

Φυσικά και μπορώ να παίξω μαζί του, πάντα μιλούσα ανοιχτά για το θέμα, κάτι που ξέρει και ο προπονητής της εθνικής και η ομοσπονδια. Περιμένω την συνάντηση που μου έχουν υποσχεθεί, την οποία αρνείται ο αρχηγός της ομάδας. Περιμένω από τον Ματέους να συμπεριφερθεί σαν επαγγελματίας και να λυθεί το θέμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ