Ο Γιάννης… τρόμαξε και τις στοιχηματικές: Δεύτερο φαβορί «ανέβηκε» η Ελλάδα για κατάκτηση του Eurobasket

Ο Γιάννης… τρόμαξε και τις στοιχηματικές: Δεύτερο φαβορί «ανέβηκε» η Ελλάδα για κατάκτηση του Eurobasket

Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ισπανία έφερε και αλλαγές στις στοιχηματικές αποδόσεις εν όψει Eurobasket.

Έπαιξε μόνο 20 λεπτά. Αλλά δεν χρειάστηκε παραπάνω για να κάνει τη διαφορά. Μέσα σε αυτό το διάστημα πέτυχε 31 πόντους, «κατέβασε» δέκα ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ. Πήρε… παραμάζωμα όλη την Ισπανία και έκανε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ να παραληρεί με αυτό που βλέπει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρνει στην Εθνική ομάδα μπάσκετ την ελπίδα. Τη φιλοδοξία. Την κορυφή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης… υποκλίθηκε κι εκείνος στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου. Οι συμπαίκτες του είναι… ευλογημένοι που τον έχουν μαζί τους. Και η Εθνική ομάδα «βλέπει» το ερχόμενο Eurobasket ως μια μεγάλη ευκαιρία. Για να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης, στηριζόμενη στα… μπράτσα αυτού του καταπληκτικού αθλητή.

Διαβάστε επίσης: «Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες ο Παναθηναϊκός»

Γενικά το ρόστερ της Εθνικής είναι εντυπωσιακό. Κι αν προλάβει και ο Παπαγιάννης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, να είναι έτοιμος στο Eurobasket, θα μιλάμε για την πιο πλήρη Εθνική των τελευταίων ετών. Με έναν σούπερ σταρ του NBA ανάμεσα στους παίκτες της. Κάποτε το βλέπαμε σε άλλες Εθνικές και το ζηλεύαμε. Τώρα ζηλεύουν εκείνοι εμάς.

Ο Γιάννης… τρόμαξε κόσμο και κοσμάκη με την εμφάνισή του στο φιλικό με την Ισπανία. Στη χώρα της Ιβηρικής, όπου έχουμε αύριο τη… ρεβάνς, έκαναν sold out μέσα σε λίγη ώρα. Γιατί; Για να δουν από κοντά τον Γιάννη φυσικά. Πόσες ευκαιρίες θα έχουν να τον θαυμάσουν από απόσταση αναπνοής.

Εκτός όμως από τους αντιπάλους του, ο Αντετοκούνμπο και η δική του Εθνική ομάδα «τρόμαξαν» και τις στοιχηματικές εταιρείες. Τέταρτο φαβορί ήταν η Εθνική ομάδα πριν από το φιλικό με την Ισπανία. Δινόταν ως τέτοιο. Πίσω από τη Σερβία, που εξακολουθεί να είναι πρώτο φαβορί βάσει των αποδόσεων, τη Σλοβενία και τη Γαλλία. Μέσα σε ένα βράδυ οι μπουκ κατάλαβαν πως ίσως κάνουν λάθος.

Κι άρχισαν να χαμηλώνουν την απόδοση της Εθνικής. Ανεβάζοντάς την πλέον στη δεύτερη (στις περισσότερες περιπτώσεις) ή στην τρίτη θέση των φαβορί. Πάνω από τους Γάλλους και οριακά μαζί με τους Σλοβένους. Μέχρι την έναρξη του Eurobasket; Ίσως να έχουμε βρεθεί ακόμα ψηλότερα.

Δείτε ορισμένες από τις αποδόσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ