«Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες ο Παναθηναϊκός»

«Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί πολύ ζεστά την περίπτωση του δεκαριού του Βόλου, Πάολο Φερνάντες.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει όλο το βάρος του στο αυριανό παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο, στον επαναληπτικό του Europa Conference League, με φόντο την πρόκριση στα Playoffs της διοργάνωσης. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως έχει… αφήσει το μεταγραφικό παζάρι. Αντίθετα, οι πράσινοι προχωρούν τις επαφές με υποψήφιους στόχους και εκτός από τη… βόμβα που παλεύουν με τον Μπερνάρντ, έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στην ελληνική αγορά. Και ένας απ’ τους στόχους φαίνεται πως είναι ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο και με όσα μετέφερε στο Twitter, οι πράσινοι εξετάζουν πολύ σοβαρά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Βόλου. Με τη φανέλα του οποίου είχε 30 συμμετοχές, με έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Μάλιστα, στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στη Λεωφόρο, ο Φερνάντες ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, εντυπωσιάζοντας με την τεχνική του κατάρτιση και με το πόσο καλός χειριστής της μπάλας είναι.

Διαβάστε επίσης: «Ρουκέτα» ο Παναθηναϊκός με Μπερνάρντ

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με τον Μορέτο, ενδιαφέρει έντονα και ομάδες από την πατρίδα του. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον έχει στη λίστα του, στο πλαίσιο της αναζήτησης ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των Λοντίγκιν και Γκάνεα.

Ο Φερνάντες πάντως δεν είναι ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τον Βόλο, ο οποίος έχει ήδη αρνηθεί προτάσεις από την Ισπανία και κοστολογεί με αρκετά μεγάλο ποσό τον ποδοσφαιριστή. Αν πάντως ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον αποκτήσει, τα χρήματα δεν αναμένεται να αποτελέσουν εμπόδιο, αφού η διοίκηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει όλες τις μεταγραφικές επιθυμίες του προπονητή, ανεξαρτήτως κόστους.

«Σημειώστε το όνομα: Πάολο Φερνάντες. Το 10 του Βόλου, που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023 και πολλές ομάδες έχουν ήδη ρωτήσει γι’ αυτόν θέλοντας να τον υπογράψουν. Ο Παναθηναϊκός και Ισπανικές ομάδες», αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ