Πέσιτς για Τεόντοσιτς: «Του είπα ότι έχω καλύτερους παίκτες από αυτόν»

Πέσιτς για Τεόντοσιτς: «Του είπα ότι έχω καλύτερους παίκτες από αυτόν»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους για τους οποίους «έκοψε» τον Μίλος Τεόντοσιτς από την εθνική ομάδα.

Εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, έθεσε εκτός ομάδας τον Μίλος Τεόντοσιτς ενόψει προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου και Eurobasket.

Από εκείνη τη στιγμή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τους λόγους της απόφασης αυτής, με τον ίδιο τον Σέρβο προπονητή να μιλάει για πρώτη φορά για το γεγονός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Telegraf».

Διαβάστε επίσης: Κι άλλος Σισέ για τον Ολυμπιακό – Κλείνει και Σέντρικ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που συνέβη στην καριέρα μου. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω την ομάδα για την απόφαση και όλα τα portal έγραφαν για το κόψιμο του Τεόντοσιτς από την εθνική ομάδα.

Φυσικά, μετά από αυτό, με κάλεσαν οι συνάδελφοί σας, τους οποίους γνωρίζω προσωπικά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είναι νεότεροι. Ωστόσο, είμαι προπονητής της εθνικής ομάδας. Η δουλειά μου είναι να προπονώ την εθνική ομάδα και να διασφαλίζω την ηρεμία στην ομάδα για να συνεχίσουμε. απόφαση ήταν αμοιβαία.

Η ομάδα ενημερώθηκε λίγο αργότερα. Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση με τον Τεόντοσιτς. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη και αφορά οποιονδήποτε παίκτης. Ίσως να ήταν λίγο έκπληκτος ο Μίλος, αλλά αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του αθλητισμού.

Του είπα ευθέως ότι δεν μπορώ να του προσφέρω τον ρόλο και την θέση που είχε στην εθνική ομάδα και ότι στρεφόμαστε σε παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν περισσότερα αυτή τη στιγμή. Έγιναν πολλές συζητήσεις για το θέμα και του εξήγησα ότι για να συνεχίσει στην εθνική έπρεπε να έρχεται από τον πάγκο και να είναι δεύτερη επιλογή. Αυτό ήταν το σκεπτικό, αλλά δεν ήταν ποτέ παίκτης που ερχόταν από τον πάγκο. Και του είπα ειλικρινά ότι έχω καλύτερους παίκτες από αυτόν στη θέση των γκαρντ.

Η ομάδα δεν αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες, αλλά από αυτούς που δουλεύουν καλύτερα. Και όχι μόνο από έμπειρους αθλητές αλλά και από άπειρους. Αυτή είναι η απόφαση που έχει ληφθεί. Με ευχαρίστησε, τον ευχαρίστησα και και αυτό έγινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ