Κι άλλος Σισέ για τον Ολυμπιακό – Κλείνει και Σέντρικ

Κι άλλος Σισέ για τον Ολυμπιακό – Κλείνει και Σέντρικ

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον πανύψηλο (2 μ.) αδερφό του Παπ Αμπού Σισέ για την ομάδα Β. Προς παραμονή ο Σέντρικ Αλίμπε.

Ο Παπ Αμπού Σισέ είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Ολυμπιακός. Παράλληλα είναι με διαφορά ο πιο ψηλός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των Πειραιωτών. Κάτι ωστόσο που ενδέχεται να αλλάξεις σύντομα με έναν άλλον Σισέ να παίρνει τα πρωτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον αδερφό του κεντρικού αμυντικού του, Μόμο Σισέ, με σκοπό να δοκιμαστεί στην ομάδα β και αν πείσει, είτε να αποκτηθεί και να βοηθήσει το τμήμα του Αριέλ Ιμπαγάσα είτε να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε επίσης: Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Δεκαπενταύγουστο (pic)

Ο Μόμο Σισέ είναι ο μικρός αδερφός του στόπερ των Ερυθρόλευκων. Είναι 24 ετών και αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και (κυρίως) ως αμυντικός μέσος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βλέπει τον κόσμο από τα 2 μ., ξεπερνώντας ακόμη και τον μεγαλύτερο αδερφό του (1.97μ.). Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σενεγάλη, όπου έφτασε έως την πρώτη κατηγορία τους εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εντάχθηκε σε ομάδες της στην 3ης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η άφιξη του Σισέ στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό. Αλλά εάν πείσει και δείξει ότι έχει τα προσόντα και το ταλέντο, είναι πιθανό να πάρει την ευκαιρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον Ολυμπιακό Β ή σε άλλη ομάδα.

ΑΡΕΣΕ Ο ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Από εκεί και πέρα έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας ακόμη Αφρικανός που δοκιμάστηκε από τον Ολυμπιακό και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Σέντρικ Αλίμπε. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι έχει ταλέντο σκόραρε και σε ένα από τα φιλικά της δεύτερης ομάδας και ενδέχεται να μείνει στο ρόστερ. Χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στα ερυθρόλευκα ή εάν και αυτός θα αποκτηθεί και θα παραχωρηθεί δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ