Βοσνία-Ουγγαρία 95-85: Νίκησαν οι Βόσνιοι με ηγέτη τον Νούρκιτς

Βοσνία-Ουγγαρία 95-85: Νίκησαν οι Βόσνιοι με ηγέτη τον Νούρκιτς

Με έναν εξωπραγματικό Νούρκιτς η Βοσνία νίκησε την πολύ αξιόμαχη Ουγγαρία με 95-85 για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Eurobasket

Μόνο εύκολα όπως οι περισσότεροι περίμεναν δεν κέρδισε η Βοσνία την πολλή μαχητική Ουγγαρία για την πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Eurobasket που διεξάγεται στην Κολωνία.

Οι Ούγγροι μπήκαν φουριόζοι και με τους Χάνγκα και Βοιβόντα να είναι «καυτοί» προηγήθηκαν αρχικά με 5-11 και στην συνέχεια με 13-20 κλείνοντας την πρώτη περίοδο με σκορ υπέρ τους 17-23.

Διαβάστε επίσης: Eurobasket 2022: Φάκελος… απουσίες (vids, pics)

Στην δεύτερη περίοδο είχαμε τιτανομαχία μεταξύ Μπένκε και Νούρκιτς που ευστοχούσαν σε συνεχόμενα τρίποντα. Εκεί οι Βόσνιοι ξύπνησαν για τα καλά και έσφιξαν την πολλή σόφτ άμυνά τους  με τον σούπερσταρ τους όμως να κάνει 2 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου το τρίτο του φάουλ. Όμως ο Ρόμπερσον με ένα τρίποντο με τη λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στον πόντο 45-46.

Στην τρίτη περίοδο οι Βόσνιοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι αφού αρχικά με τον Μούσα και στο τέλος της περιόδου με τον Νούρκιτς βρέθηκαν αρχικά στο +12 με 73-61 και έκλεισαν την περίοδο με σκορ 73-63. Η κυριαρχία της Βοσνίας στην τρίτη περίοδο φαίνεται από το σκόρ περιόδου 28-17.

Κι όμως οι Ούγγροι δεν το έβαλαν κάτω και με κύριο εκφραστή τον Χάνγκα έφεραν το ματς στο καλάθι 78-76 και στο 80-78 με τον Κέλλερ. Όμως ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε τεχνική ποινή και ο Ρόμπερσον με συνεχόμενους πόντους άνοιξε την διαφορά και με τρίποντο λίγο πριν τη λήξη υπέγραψε τη νίκη των Βόσνιων με 95-85.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ