Μανωλόπουλος: «Μας δίνει χρόνο και ηρεμία το 2/2»

Μανωλόπουλος: «Μας δίνει χρόνο και ηρεμία το 2/2»

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη Σωτήρης Μανωλόπουλος σε δηλώσεις εξήγησε πόσο σημαντικό είναι το 2/2 της εθνικής μας ομάδς

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ απέναντι στην Ιταλία για το Eurobasket έκανε δηλώσεις και εξήγησε το πόσο σημαντικό είναι αυτό το 2 στα 2.

Ταυτόχρονα ανέφερε πως θα γίνει ροτέισιον για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες στα ερχόμενα ματς και ότι οι τραυματίες γ΄΄ινονται καλύτεροι μέρα με τη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Τα «όργια» του Βεζένκοφ που πάνε χαμένα και το «κρίμα» με το διαβατήριο

Αναλυτικά είπε:

«Ξεκινήσαμε με 2/2 είναι πολύ σημαντικό, μας δίνει χρόνο και ηρεμία. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα και να βελτιώνεται η κατάσταση των τραυματιών».

Για τους τραυματίες: «Βελτιώνεται και ο Σλούκας, και ο Παπαπέτρου περιμένουμε να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, ο Παπαγιάννης θέλει τον χρόνο του αλλά θεωρώ πως θα είναι έτοιμος στη συνέχεια. Τα δείγματα είναι θετικά για τον Κώστα Αντετοτοκούνμπο αλλά δεν ξέρουμε πότε θα παίξει.

Για το αν θα ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες: «Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες φρέσκους και αν επιτρέπεται θέλουμε να μοιράζουμε τα λεπτά συμμετοχής. Ο Γιάννης θα χρειαστεί να παίξει και αν υπάρχει η πολυτέλεια, θα τον ξεκουράσουμε. Είναι πάντα έτοιμος για να αγωνιστεί.

Για τη Μεγάλη Βρετανία: «Είναι καλή ομάδα, όπως και όλες στον όμιλό μας. Πρέπει να είσαι 100% έτοιμος σε κάθε φάση γιατί αλλιώς κινδυνεύεις από κάθε ομάδα. Προετοιμαζόμαστε για την Αγγλία αλλά δίνουμε περισσότερη έμφαση στο πως θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα κενά διαστήματα: «Έχουμε αναλύσει τα λάθη μας, τα οποία γίνονται λόγω ομοιογένειας και επειδή λείπουν παίκτες. Ακόμα δοκιμάζουμε σχήματα. Είναι φυσιολογικό να μην παίζουμε καλά κάποιες φορές, να μην είμαστε σταθεροί για 40 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ