Η Ελλάδα αποφεύγει Γιόκιτς και Ντόντσιτς μέχρι τον τελικό (pic)

Η Ελλάδα αποφεύγει Γιόκιτς και Ντόντσιτς μέχρι τον τελικό (pic)

Η Ελλάδα μετά τη νίκη της Σλοβενίας έμαθε το μονοπάτι της μέχρι τον τελικό όπου δεν θα πετύχει μέχρι τότε τους Ντόντσιτς και Γιόκιτς

Το μονοπάτι της μέχρι τον τελικό έμαθε η Ελλάδα στο φετινό Eurobasket μετά τη νίκη της Σλοβενίας με τη Γαλλία με 88-82 με τη παρέα του Λούκα Ντόντσιτς να κατατάγεται πρώτη στον δεύτερο όμιλο με δεύτερη τη Γερμανία, τρίτη τη Γαλλία και τέταρτη τη Λιθουανία.

Η Ελλάδα αρχικώς αύριο (8/9) θα μάθει ποιο είναι το εμπόδιο της στους 16 το οποίο θα είναι ένα εκ των Τσεχία, Πολωνία, Φινλανδία και Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Ας μιλήσουμε για τον Δημήτρη Αγραβάνη: Ο «X-Factor» της Εθνικής (vids)

Στους «8» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα πέσουν με το νικητή του Γερμανία με τον τρίτο του πρώτου ομίλου που είναι ή το Βέλγιο ή αν νικήσει το βράδυ την Γεωργία το Μαυροβούνιο.

Το καλό της νίκης των Σλοβένων είναι ότι πήγαν μαζί με τη Σερβία στην άλλη πλευρά του ταμπλό. Με άλλα λόγια, η ομάδα του Ιτούδη θα αποφύγει ένα πιθανό αντάμωμα με τον Λούκα Ντόντσιτς ή τον Νίκολα Γιόκιτς στον δρόμο για τον τελικό και θα συναντήσει μία εκ των Σλοβενία ή Σερβία μόνο στον μεγάλο τελικό.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον τελικό αλλά πλέον έχουν δημιουργηθεί οι τέλειες συνθήκες ώστε η «επίσημη αγαπημένη» να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί γιατί όχι και στην κατάκτηση για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ