To «μήνυμα» που έστειλαν Λούκα και Γκομπέρ στον Γιάννη (vids)

To «μήνυμα» που έστειλαν Λούκα και Γκομπέρ στον Γιάννη (vids)

Δύο φαβορί για το μετάλλιο εξήγησαν στον Γιάννη ότι πλέον το πράγμα αλλάζει στο Βερολίνο.

Όργια πριν από τον Γιάννη στο Βερολίνο από τον Ρούντι Γκομπέρ (20 π. -17 ριμπ.) και τον Λούκα Ντόνσιτς (35 π. -5 ριμπ. -5 ασ.) για τις νίκες της Γαλλίας επί της Τουρκίας και της Σλοβενίας επί του Βελγίου και τα δύο πρώτα εισιτήρια της 8αδας. Σε δύο «ντέρμπι από το πουθενά» που αν μη τι άλλο επιβεβαίωσαν νωρίς το πόσο διαφορετικό είναι το τουρνουά που ξεκίνησε σήμερα στο Βερολίνο για την… τελική ευθεία του Eurobasket.

Στην παράταση πέρασαν οι Γάλλοι τους δίχως Λάρκιν Τούρκους. Με ένα τρελό σερί στη τέταρτη περίοδο οι Σλοβένοι αντέδρασαν στο προβάδισμα των Βέλγων για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Δεν έχει «αύριο» σε αυτά τα ματς. Όλα είναι πλέον do or die και η εθνική μας που έκανε πασαρέλα στο Μιλάνο με 5-0 θα πρέπει να το βάλει στο μυαλό της καθώς από αύριο το βράδυ τα γάλατα σφίγγουν. Η Τσεχία του –υγιή πλέον- Σατοράνσκι και του Βέσελι δεν είναι εύκολο εμπόδιο. Απαιτεί σεβασμό, μεγάλη συγκέντρωση και κυρίως προσοχή.

Διαβάστε επίσης: Τι απέδειξε για Μπαλτάκο και Μπένετ η εκτροπή με Σιδηρόπουλο

Την έχουμε πάθει εξάλλου ουκ ολίγες φορές σε τέτοια ματς τα προηγούμενα χρόνια. Την έχουμε πάθει και από την αυριανή μας αντίπαλο δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε δεν μπορεί να υποτιμηθεί από κανέναν η Τσεχία. Η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, η προσωπικότητα του Γιάννη αλλά και των περισσότερων παιδιών αυτής της ομάδας που έχουν παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδα, αποτελεί μία εγγύηση γι’ αυτό.

Και μετά μπαίνουμε για τα καλά σε mood μεταλλίων, αλλά σε έναν δρόμο που όπως αποδείχθηκε και σήμερα, δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για την «Επίσημη αγαπημένη». Το πραγματικό Eurobasket μόλις ξεκίνησε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ