Πότε παίζει η Ελλάδα στους «8» εφόσον περάσει την Τσεχία

Πότε παίζει η Ελλάδα στους «8» εφόσον περάσει την Τσεχία

Η FIBA έκανε γνωστή τη μέρα και την ώρα της αναμέτρησης της Γερμανίας με τον νικητή του ζευγαριού Ελλάδα-Τσεχία.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία την Κυριακή (11/9, 21:45) για τη φάση των «16» του Eurobasket 2022, με στόχο φυσικά τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στα προημιτελικά λοιπόν, περιμένει η Γερμανία, η οποία σε ένα τρομερό παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο, μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να κλείσει θέση για τους «8» όπου θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού της Εθνικής μας με τους Τσέχους.

Η FIBA έκανε γνωστή τη μέρα και την ώρα της εν λόγω αναμέτρησης, έτσι εφόσον η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσεχία θα τεθεί αντιμέτωπη με τα «πάντσερ» την ερχόμενη Τρίτη (13/9) στις 21:30 το βράδυ.

Επίσης, την ίδια μέρα στις 18:15 θα διεξαχθεί ο άλλος προημιτελικός από την πλευρά του ταμπλό που βρίσκεται η Εθνική μας, ανάμεσα στην Ισπανία και τον νικητή του ζευγαριού Κροατία – Φινλανδία.

Την Τετάρτη (14/9) θα γίνουν και τα υπόλοιπα ματς, με τη Γαλλία (18:15) να περιμένει τον αντίπαλό της από το παιχνίδι Σερβία – Ιταλία, ενώ στις 21:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Σλοβένων με την νικητή του ζευγαριού Ουκρανία – Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ