Πέσιτς: «Δεν θα επιτρέψω να διαγράψουν κάποιοι ό,τι κάναμε για δέκα κακά λεπτά»

Πέσιτς: «Δεν θα επιτρέψω να διαγράψουν κάποιοι ό,τι κάναμε για δέκα κακά λεπτά»

Τον απολογισμό του για τον πρόωρο αποκλεισμό της Σερβίας από το Eurobasket έκανε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται,

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τον πρόωρο αποκλεισμό της Σερβίας από το Eurobasket 2022, τονίζοντας πως ήταν μεγάλη απογοήτευση, ενώ στάθηκε και στα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην κριτική που του ασκείται, επισημαίνοντας ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο που δουλεύει και πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαγράψει όσα πέτυχαν για ένα κακό δεκάλεπτο με τους Ιταλούς.

Οι δηλώσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς:

Για την πορεία της Σερβίας: «Το σύστημα της διοργάνωσης είναι σκληρό και δέκα κακά λεπτά ήταν για μας αρκετά για να αποκλειστούμε. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση για μας και είμαστε όλοι πολλοί στενοχωρημένοι. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο απογοητεύσαμε τον κόσμο μας.

Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, είχαμε πολλές απουσίες, αλλά η ομάδα εξελίχθηκε, έδειξε χαρακτήρα και δεν έψαξε δικαιολογίες. Γι’ αυτό είμαι περήφανος που συμμετείχα με αυτά τα παιδιά σε αυτή τη διαδικασία».

Για την κριτική που δέχεται: «Δεν είναι η πρώτη φορά που μου ασκούν σκληρή κριτική ή με βρίζουν, έχω συνηθίσει πια. Έχει συμβεί και στη διάρκεια του Eurobasket του 2001 ή του Παγκοσμίου του 2002 που τα κατακτήσαμε. Όλα αυτά δεν με απασχολούν, γιατί ξέρω από πού προέρχονται και με ποια κίνητρα.

Οι κριτικές αυτές, οι αποδομήσεις και οι ύβρεις μιλούν περισσότερο για αυτούς που τις κάνουν. Εγώ, από την άλλη, είμαι πάντα μπροστά από τους παίκτες και την ομάδα μου. Δεν θα επιτρέψω να διαγράψουν κάποιοι ό,τι κάναμε για δέκα κακά λεπτά απέναντι στην Ιταλία.

Και-για να είμαι ξεκάθαρος-δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ποτέ τις αρχές μου στον τρόπο δουλειάς, στην επιλογή των παικτών και των συνεργατών μου. Θα είμαι πάντα πιστός σε ανθρώπους που έχουν ως στόχο μόνο το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ