Δεν… πούλησε ο τελικός του Eurobasket στη Γαλλία – Τέταρτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση

Δεν… πούλησε ο τελικός του Eurobasket στη Γαλλία – Τέταρτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας αγωνίστηκε στον τελικό του EuroBasket, όμως στην Γαλλία το παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία για το χρυσό μετάλλιο ήρθε μόλις τέταρτο στην τηλεθέαση.

Η Ισπανία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας τη Γαλλία με 88-76 στον τελικό του 41ου Eurobasket και φτάνοντας στο στέμμα για τέταρτη φορά (2009, 2011, 2015 οι προηγούμενες).

Οι Ίβηρες ξέφυγαν με +21 (47-26) στο δεύτερο δεκάλεπτο κι άφησαν τους «ασημένιους» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Γάλλους με το ίδιο χρώμα μεταλλίου, το τρίτο στην Ιστορία των «μπλε» (1949, 2011 τα άλλα), παρότι κατάφεραν να μειώσουν ακόμη και στο -3 (49-46).

Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν απέναντι στην Ισπανία όμως ηττήθηκαν στον τελικό του EuroBasket 2022.

Και ενώ κανείς θα περίμενε πως ο τελικό ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έβλεπε κάποιος Γάλλος στην τηλεόραση, τα νούμερα ήρθαν να το διαψεύσουν.

Ο τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες ήρθε μόλις τέταρτο στην τηλεθέαση, ενώ μπροστά από τον μεγάλο τελικό βρέθηκε μία γαλλική δραματική σειρά, η γνωστή αμερικάνικη ταινία «Captain Marvel» καθώς επίσης και ένα γαλλικό θρίλερ.

Πάντως, όπως υποστηρίζουν τα γαλλικά μέσα, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τόσο απογοητευτικά, ιδίως από τη στιγμή που η Γαλλία βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ, με την τηλεθέαση να φτάνει στο 10.5% στην prime time ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ