Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο όραμα και το πλάνο του» (vid)

Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο όραμα και το πλάνο του» (vid)

Στις συζητήσεις που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε ο Κέβιν Πάντερ μετά τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν εμφανίστηκε ο Κέβιν Πάντερ. Ο λόγος; Φυσικά η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ στάθηκε στα όσα είπε με τον Σέρβο προπονητή και τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακομίσει στη Σερβία ενώ δήλωσε και ανυπόμονος για το ξεκίνημα της σεζόν.

Όσα είπε ο Πάντερ:

«Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση. Είναι κάτι που μου δίνει τεράστιο κίνητρο. Ένα φρέσκο ξεκίνημα. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς και εγώ μιλήσαμε αρκετά και με έπεισε να πιστέψω στο όραμά του και το πλάνο του. Καταλάβαμε καλά ο ένας τον άλλον και αυτό με έκανε περισσότερο ενθουσιασμένο και σίγουρο για την απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην Παρτίζαν.

Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι σίγουρος και χαρούμενος, αυτή είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος και απλώς κοιτάζω μπροστά.

Αν παίξουμε μπροστά στους οπαδού μας, σίγουρα θα έχουμε μια τρελή και υπέροχη σεζόν. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι θα υπάρξουν ξανά φίλαθλοι στο γήπεδο. Θα έχουμε μια νέα ομάδα, σε μια νέα αρχή. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ πραγματικά για όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ