Παρτιζάν: Αβράμοβιτς, ο δεύτερος του Ομπράντοβιτς

Παρτιζάν: Αβράμοβιτς, ο δεύτερος του Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει σηκώσει μανίκια στην Παρτιζάν και μετά τον Κέβιν Πάντερ, απέκτησε τον συμπατριώτη του Σέρβο, Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς επέστρεψε στην Σερβία και θα αγωνίζεται για την επόμενη διετία στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος έγινε η δεύτερη μεταγραφή του Ζοτς άμα τη επιστροφή του στο σύλλογο που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Ο 26χρονος πέρασε πέρυσι την σεζόν του στην Ισπανία με την φανέλα της Εστουδιάντες, μετρώντας 16,4 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ σε 34 αγώνες. Αγωνίστηκε και με την Εθνική της χώρας του στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου, μην μπορώντας όμως να συνεισφέρει όπως θα ήθελε. Συγκεκριμένα, σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε μόλις 2 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Παρτιζάν συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πιάνει κατευθείαν δουλειά με στόχο να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν πιο καλό σύνολο για να διεκδικήσει όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Η απόκτηση του Πάντερ ήταν ένα δυνατό μήνυμα στην μπασκετική αγορά, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να προτιμά το Eurocup από κάποια ομάδα της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ